Melkeinpä aamuin illoin tänne huvittaa kirjoitella, jotta saa purkaa näitä tuntoja jonnekin. Sen verran uusi elämäntapa tämä tuntuu olevan. 
Eilinen oli kyllä ihme tunnemyrskypäivä ja sellainen makustelu päivä. Yöstä ei meinannut tulla yhtään mitään, sillä pelkkä ajatuskin seuraavan aamun aamupalapirtelöstä pisti oksettamaan ja päänsärkyäkin oli todella paljon. Kaiken tämän huipuksi naapurit päättivät pitää todella kovaääniset pirskeet, joten nukkumisesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Aina kun meinasin saada unenpäästä kiinni, piti nousta ja lähteä vessaan. N. 3l nesteitä tulee juotua pirtelönä tai vetenä päivässä. Olen muutenin päättänyt, että vielä näin kesän lopulla, kun ei ole muuta päiväohjelmaa, yritän nukkua mahdollisimman paljon. Uni auttaa kaikkeen. Syyskuulla alkaisi koulu... Onneksi kuitenkin aloitin Cambridgen ennen koulun alkua, niin saan nämä ensimmäiset pari viikkoa totutella ja kiukutella aivan rauhassa.
Tähän mennessä olen maistanut jo kaikkia minulle annettuja pirtelömakuja. Mangoa ja cappuchinoa en lähtenyt kokeilemaan ollenkaan. Niistä en varmasti pidä.
Suosikit ovat: Minttusuklaa ja Mansikka. Vanilja menee tosiaan hätätapauksessa. Minttu ja mansikka peittävät aika hyvin tuon ns. hiivanmaun alleen ja jos ei sen kummemmin maistele, voi jo hetken kuvitella juovansa normaalia pirtelöä. Tietenkin mukaan täytyy laittaa vähän jäitä, että juoma pysyy kylmänä.
Inhokit ovat: Suklaa ja Banaani. Kumma kyllä, vaikka nämä ovat usein ehdottomat suosikkini, näinä pirtelöinä ne eivät vain minulle toimi. Banaani varsinkin on aivan järkyttävää. Jo pelkkä pussin haju on toivoton.
Ja tällä hetkellä ukko päätti ottaa pannun esille ja paistaa kananmunia... Ja koko talo tuoksuu rasvalle ja leivänpaahtimessa on leivät ja ja ja... Noh. Onneksi minulla on herkullinen kannullinen vettä... .... ....
Muuten on kyllä tänä aamuna ihan hyvä olo :) terveisin -1kg.