Niin, eihän se minulla ikinä eilen mielessä käynyt, kun tuli otettua se ensimmäinen kuiva omenasiideri, että se ei välttämättä tule olemaan se viimeinen. Että välttämättä "vain yksi" -sääntö ei toteudukaan suunnitelmieni mukaisesti. Niin tosiaan... Tätä en ottanut eilen huomioon, kun tilasin baaritiskillä kolmatta salmari ja lonkero -yhdistelmääni... Siitähän se ilta sitten jatkuikin tappiin asti. Sangriaa, konjakkia, viiniä, rommia, tequilaa (herra siunaa...), giniä, siideriä... Kaikkea, mitä vain tiskin takaa sattuikaan löytymään.
Kun on ollut kolmisen viikkoa sellaisella n. 500kcal päivässä -ruokavaliolla, niin onhan se päivän selvää, että päähän olisi mennyt vähän vähemmälläkin.
Luonnollisesti tästä seurasi maailmankaikkeuden upein krapula ja krapulapäivänä taas pyörryttää, oksettaa, väsyttää, tykyttää ja päätäkin särkee. 
Ei oikein tehnyt mieli ruveta aamulla ryystämään pirtelöä, kun pelkkä vesikin meinasi tulla jo voimalla ylös. Tätäkään en tullut harkinneeksi illalla, kun yritin ilmeisesti tehdä jonkin tasoista juomisen sm-ennätystä.
Noh, tämä päivä ja edellinen ilta on tähän mennessä ollut Cambridge -taipaleeni ehdoton monttu, johon en haluaisi uudelleen kompastua. Enkä tämän krapulan jälkeen varmasti enää komastuaan...
Nimim. Muutama haukku mäkkiruokaa ja sipsiä päivälliseksi kera kokiksen...