Meni hienosti taas, kun näki tsempparia. Sain tunnustettua kaikki viikonlopun synnit (mässäilyt) ja päätin jännittävästi ottaa pelkkiä minttusuklaapirtelöitä varastoon. Ne ovat kyllä kieltämättä parhaimpia. Minttu peittää järkyttävää hiivamakua ja jättää vieläpä raikkaan jälkivaikutelman, eikä sellaista mansikkaista ällömakeaa.
Kiloja nyt oli tosiaan lähtenyt vain se 1,7 mutta positiivisena ihmisenä tykkään ääntää sen: "melkein kaksi kiloa". Eli virallisesti on nyt kahdessa viikossa lähtenyt melkeinpä se 5,5kg päiväpainosta pois. Elikkä virallisesti päiväpainon mukaan olen nyt 95kg enkä piiruakaan enempää. Olipa vuorokaudenaika mikä tahansa :)
Suurimmat ylähyllyvaatteet ovat jo ruvenneet siirtyilemään alemmille hyllyille ja sain myös uuden työpaikan. Kun työpaitakokoa kyseltiin, niin ilmoitin samat kuin aina ennenkin: "Miesten L tai XL". En kuitenkaan voinut olla salaa miettimättä, että olisinkohan jo joulun paikkeilla pienempää kokoluokkaa :) Noh, se on pomon ongelma sitten, kun saa tilata pienempää vaatetusta. Olettaen siis, että saan tämän saman tahdin pidettyä yllä. Eli ainakin yli kilo viikossa pois.
Sain myös sen verran tietää, että pallottelu tason 1 ja 1+ kanssa on mahdollista. Se helpottaa suuresti, että saan vapaasti syödä sen kolme pussia päivässä ja halutessani vielä jotain proteiinipitoista herkkua. Herkkua ovat nykyään melkeinpä kaikki muu paitsi Cambridgepussit. Voisin varmaan nauttia jopa pienistä kivistä, jos ne olisivat sallittujen ruokien listalla. Heh.