90kg sanoi puntari tänä aamuna! :) Hahaa! Huomenna on vielä päiväpainopunnitus ja haluaisin uskoa, että menee johonkin 92kilon paikkeille päiväpaino. Olettaen siis, että en anna tänään mielihaluilleni periksi senttiäkään. En kyllä halua. Haluan nähdä, kuinka paljon 94kg:n päiväpainosta on lähtenyt.
Kyllä tämä dieetti tuntuu olevan sen arvoinen. Alunperinkin rupesin tähän sen takia, että olo kevenisi, ja että olisi helpompaa alkaa liikkua ja pitää paino normaalina. Sadasta kilosta on kuitenkin aika vaikeaa alkaa yhtäkkiä terveellisille elämäntavoille. Jotkut siihen pystyvät, minä en. Mutta nyt Cambridge-kuurilla minun ei tarvitse muuta kuin juoda muutama pirtelö päivässä, eikä muuten tarvitse retkauttaa eväänikään liikunnan suhteen. Toisaalta nyt tuntuu tämän sairastelun jälkeen siltä, että voisin olla valmis aloittamaan sen kauan kaivatun uimisen ja lenkkeilyn pikkuhiljaa... Olisipa vain aikaa koululta, töiltä, projekteilta, harrastuksilta ja ystäviltä.
Tällä hetkellä mietin, että mitähän minä voisin tehdä sen eteen, että huomenna aamupaino olisi alle sen 90g:n... Hmm... :)