Huomasinpa tuossa, että suurin osa farkuistani alkaa olla puhkikulutettuja. Minulla ei oikeastaan ole enää kuin yhdet farkut, joita voin käyttää kodin ulkopuolella. Yleensä tässä vaiheessa menisin jo kovaa shoppailemaan itselleni uudet farkut, mutta nyt... Mitä jos olenkin syksyllä jo pari kokoa pienentynyt? Onko järkeä ostaa uudet farkut tähän hätään.... Hmm... Harmittaa kyllä todella, kun en tiedä tuleeko tämä juttu toimimaan vai ei. Olenhan minä tätä jo viikon jaksanut, mutta yleensä dieettikiertoni menee niin, että jaksan 2-4viikkoa ja siitä pidemmälle ei tule enää mitään.
Huomasin, muuten, että puntarikin heittää n. kilolla. Eli en yhtään tiedä, mikä oikea painoni sitten kuitenkaan on. Toivottavasti mahdollisimman motivoiva.
Kuinkahan paljon patukoita saa syödä toisella viikolla. Tsemppari sanoi, että kyllä minä varmaan saan niitä jonkin verran ottaa, vaikkei se olisikaan niin suositeltua. Ajattelin, että jos viikossa 21 annosta pitää syödä, niin ottaisin niistä 11 keittoja, 6 pirtelöitä ja 4 patukoita... Saisin ainakin vaihtelua elämään tämän kautta. Ja pirtelöitä ei tarvitsisi syödä kuin 1 päivässä. Heti aamusta, kun ei vielä ole ällömystynyt olo.
Olipas todellakin pilipali merkintä, kun tuntuu että ajatukset hyppii joka paikassa, eikä kirjoittamisestakaan tule mitään. Silti on pakko kirjoittaa, että saan nämä sekavatkin ajatukseni purettua jonnekin muualle, kuin naapurin epäkypsiin kakaroihin. Heh :)