Ei meinaa millään päästä laihduttamisesta taas kiinni, kun tuli kotona käytyä.

"Ai sinä lopetit Cambridgen? No tässä on sinulle sitten pizzaa ja voissa paistettuja lättyjä ja vohveleita ja lasagnea ja ranskalaisia ja grillilläkin käytiin hakemassa näitä sinun lempparihampurilaisia jaja..."

Kuntoilukin on viime viikon aikana jäänyt. Joskin siitä syystä, että joululomaa edeltävät viikot kaikki koululaiset haluavat viettää yhdessä ja vapaailtoina pitää olla heidän mukanaan. Jotenkin, kun tietää että koulu loppuu neljältä ja kuuden jälkeen pitää olla valmiina, niin ei siinä välissä halua kaivaa kuntomattoa esille ja ruveta pumppaamaan.

Eniten minua kyllä ärsyttää nämä omat selittelyt itselleni. Selittelyt, jotka ovat osittain täysin totta, mutta osittain aiheen kiertämistä. Kesän lopulla omat selittelyni loppuivat, kun eristin tosiaan itseni pariksi viikoksi aivan kaikesta ja sain laihdutuksen alkuun todella hyvin. Nyt kaikki on päässyt repsahtamaan - ei kuitenkaan niin pahasti, että kiloja tulisi enää takaisin, mutta kuitenkin niin pahasti että kiloja ei oikein enää meinaa tippua millään.