Tsemppari neuvoi, että vettä pitää juoda 2,5l päivässä. Minulle tämä määrä on ihan järjetön määrä. Tähän mennessä olen tottunut juomaan sellaista 0,5l - 1 litraa päivässä...
Aamupalaksi siis valmistin itselleni nautittavan aterian, joka koostui vesilasista ja banaanipirtelöstä. Vesilasi menee nopeasti alas ja pirtelökin valmistuu nopeasti sheikkerillä. Ensimmäinen imaisu sheikistä oli kyllä todellinen pettymys. En tiedä valmistinko sen väärin, sillä tsempparin mukaan pitää syödä kolme pussia pirtelöä päivässä. Yksi kokoneisena ja kaksi pussia pitää puolittaa kahteen erään. Järjen mukaan vettäkin pitää sitä mukaa laittaa vähemmän, kun pussin puolittaa. Tein siis näin, ja kun maistoin pirtelöä huomasin kyllä, että banaaninmakua oli tavoiteltu tosissaan. Harmi vain, että banaaninmaku jää aika täysin sellaisen kamalan hiivamaun taakse. Niinkuin olisin laittanut kuivahiivaa ja baanaaninsiivun sheikkeriin ja sitä yrittäisin juoda. Sitäpaitsi minun unelmapirtelöni on todella kylmä pirtelö. You know, with jäätelö. Tämä oli sheikkaamisen ja pulverin jäljiltä hyvin kädenlämpöistä tavaraa. Huhhuh. Toivottavasti vanilija tai suklaa ovat parempia kokemuksia.
Hyhhyh. Aamupaino tällä hetkellä oli alle sata. Saapi nähdä, jos kestän näitä sheikkejä juoda, että laskeeko paino parin päivän sisällä pari kiloa, niinkuin kuuluisi.