En olisi koskaan uskonut innostuvani näin paljon pelkästä keitosta! :) Nyt mä sain niitä! Jes!
Punnituksessa päiväpaino oli pudonnut huikeat 3,7kg. Ajattelin, että kun olen tässä näitä aamupainoja mittaillut ja itseäni motivoinut, niin lähdin tosiaan laskemaa niitä päiväpainostani. 100kilosta. mutta toisaalta silloin, kun päiväpainoni oli sen 100, niin varmasti aamupainoni oli enemmänkin 98-99 luokkaa. Eli näin ollen tuo 3,7 pitää paikkaansa. Pääasia on, että edes jossakin painossani olen päässyt alle sen 95kg:n ja voin näin ollen ajatella olevani lähempänä perhoisuutta :)
Laitoin myös tänään villapaidan topin päälle, ja kun pyörin peilin edessä toppi päällä ja satuin vilkaisemaan peiliin... En tiedä kuvittelinko, mutta on minulta jonkun verran tainnut vyötäröltä lähteä. En jaksa mittaila mittanauhalla.
Suurin pudottaja mode päälle. Kilpailen pitkästä aikaa motivoituneesti itseäni vastaan. Haluan päästä ensiviikollakin samaan, ellen parempaankin tulokseen, kun meikäläinen punnitaan. Mahd. nopeasti näistä kiloista (ja sen myötä kamalista mömmöistä) eroon!
Pitäisi varmaan aloittaa liikunta... Jos sitä menisi uimaan huomenna. Jaksaakohan keho? Toisaalta läskihän kelluu aika kätevästi, niin voisi hyvinkin kokeilla :)