Hetkeen en ole tänne kirjoitellut, mutta tällä hetkellä kolistelen uusilla tuulilla. Cambridge on ja pysyy ruokavalion puolesta, mutta poikaystävä sai houkuteltua mukaan tähän 5k running systeemiin.

5k run on 8-9viikkoa kestävä juoksuohjelma, joka tähtää siihen, että jokainen sohvaperunakin voisi parin kuukauden päästä juosta 5km tauotta. Intervalliharjoituksilla tähän pyritään.

Eli periaatteessa oma dieettini roikkuu tällä hetkellä motivoivien älypuhelimen sovellusten varassa.

Drink water -sovellus
Aina, kun juon vettä, laitan siitä tänne merkinnän. Näin muistan paljonko olen juonut ja paljonko pitäisi juoda. Voin myös tutkia logihistoriaa.
Kun pysyn tarpeeksi ruodussa, saan sellaisia kivoja, pieniä achievementtejä auki :) Vähäniinkuin joulukalenteri!

5k-runner -sovellus
Tästä jo vähän puhuinkin. Sovellus on tosiaan todella mukava, kun kuuntelet vain ystävällistä ääntä ja teet kuten hän sanoo. Koko sovellus hehkuttaa koko ajan sitä, että juoksemisosuudenkaan ei tarvitse olla kovin paljon kävelynopeutta nopeampi ja kaikki pystyvät tähän. Jopa minä :)
Sovellus on myös siitä mukava, että musiikin kuuntelu onnistuu samalla ongelmitta ja sovellus hiljentää musiikin ohjeistuksen ajaksi automaattisesti :)

Nike + iPod
Mukava värkki, joka mittaa matkaa, askelia, reittiä ja pitää samalla musiikin päällä :)

Moves -sovellus
Montako askelta päivässä?

True Weight -sovellus
Merkkailen tänne painon nousut ja laskut ja pysyn motivoituneena

Sitten olen harkinnut, että hommaan puhelimeen jonkin perus lihaskuntosovelluksen, joka kertoo kuinka paljon ja mitä liikkeitä tehdä, jotta saisi kunnon nousemaan. :)

Laihdutus nyt menee vähän niin ja näin ruuan suhteen, mutta ilmeisesti huomenna marssin tsempparin luo poikaystävä mukanani ja hänkin aloittaa saman dieetin. Jännittävää tämäkahdestaan laihduttelu :)

Paitsi että. Puntarista loppui tänään patterit. Iik.