No niiiin, tulihan se 85 jälleen sinne puntarin näytölle, kun on pari päivää kärsinyt nälästä.
Tämä Cambridgen jälkeinen uuden laihdutustavan etsiminen on ottanut voimille (henkisesti, kun paino on noussut...) ja eri yhdistelmiä on tullut kokeiltua, mutta nyt se alkaa ehkä hahmottua.
Coca-Cola zeroa ja Pepsi Maxia ja sellaista reseptilääkettä kuin Xenical.

Xenical on laihdutuslääke, joka estää rasvaa imeytymästä ja poistaa sen kehosta. Periaatteessa Xenicalin kanssa kuuluu olla todella terveet ruokailutottumukset (viidesti päivässä normaalia ruokaa, ei herkkuja!) ja tällä tavalla sitä sitten laihtuu hiljalleen, kun syö. Ymmärtääkseni lääke alkaa ennen pitkää myös poistaa jo kertyneitä kehon rasvoja... Siitä en ole kylläkään täysin varma. Mutta joka tapauksessa toimiva lääke, suosittelen! :)

Mainitsinkin tuossa jo, että Xenical on tosiaan reseptilääke, joka on määrätty eräälle ystävälleni. Hän minulle möi sitten loput lääkkeensä ja selosti kuinka on itse niitä käyttänyt soveltaen. Ja nyt minä sovellan. Sen, minkä Cambridge minulle onneksi teki, oli se, että enää en syö herkkuja niin suurissa määrissä kuin ennen ja vatsalaukkuni varmasti pieneni jonkin verran; en tarvitse enää ruokaa niin paljon. Nyt syön siis muutaman kerran päivässä vähän ja joka ruokailulla pyrin syömään terveellistä arkiruokaa. Xenicalin otan kolmesti päivässä. Lopun aikaa juon Light cola-juomia tai vettä.
Tässä parin päivän aikana olen huomannut, että Xenical todellakin sieppaa kaiken rasvan ja toimittaa saman tien pois elimistöstä. Hieman epämukavaa, jos ylimääräinen rasva vaatii ulospääsyä esim. kaupassa tai muussa julkisessa paikassa, mutta joka tapauksessa todella tehokas.