Saapi nähdä mitkä lukemat on tänään puntarissa punnituksessa. Jotenkin tällä viikolla tuntunut siltä, että tahti on hidastunut ja ehkä poukkoilevakin. Harmittaa, että halpa puntarini ei osaa näyttää tarkkoja lukemia, mutta opiskelijabudjetilla saan olla onnellinen, että on edes joku painomittari.
Viimeisin viikko on kyllä ollut aikamoista haipakkaa koulun, työn ja muiden harrastusten välillä. Yhtäkään täyttä vapaapäivää ei ole ollut, eikä vapaaillan vapaailtaa lähimaillakaan. Tällainen tempo ei jotenkin sovi elämäntyyliini, mutta minkäs mahtaa, kun pakko on suorittaa. Joka tapauksessa laihduttamiseni on kärsinyt tästä kiireestä aika pahasti. Olen ruvennut korvaamaan kananmunilla pirtelöitä kerran päivässä, sillä tuntuu siltä että muuten en jaksa. Vaikka korvata ei saisi, pitäisi vain lisätä ruokavalioon. Kuitenkin on sellainen olo, että kun käy vartissa syömässä, niin siinä ei oikein ole aikaa muuta kuin valita jompi kumpi. Hyvin olen jaksanut näin, mutta tiedän jo varmaksi, että painon pudotuksen hidastuminen johtuu varmasti tästä korvaamis-rumbastani. 
Noh, kuten sanottu: saapi nähdä miltä päiväpaino tänään näyttää. Aamupaino oli tänään peräti 89,5. Olisipa mukavaa, jos lokakuuhun mennessä olisi jo alle 90kg päiväpainokin. Viikko aikaa, saas nähdä :)