Kuukausi takana dieetin ylämäkiä ja alamäkiä. Tai olihan se takana jo pari päivää sitten. Nyt vasta alkaa tuntua siltä, kun paino on ruvennut taas tippumaan. Aamupaino käy jo hyvinkin tuolla 91kg:n tuntumassa ja toivottavasti parin päivän päästä olisi siellä 90 kilossa :)
Nutrilett-patukoista en ole edelleenkään löytänyt kuin sen yhden patukan, joka tuntuu maistuvan minullekin. Harmi vain, että tässä kuukauden aikana sekin on ruvennut maistumaan aika puiselta. Tiedä sitten, mitä tässä pitäisi tehdä, että saisi sitä vielä ainakin toisen kuukauden syötyä. Onneksi ainakin minttusuklaapirtelöt menee koko ajan helpommin alas :) Keittoja on vielä jonkun verran jäljellä, mutta en ole halunnut syödä niitä. Pirtelön saa pillin avulla alas ihan parilla huikalla ja keittoa saa lusikoida moneen otteeseen. Mielelläni en kovin kauaa pyörittele pussiruokaa kieleni päällä, joten pirtelöt ovat aivan mahtavia.
Iltapäivät ovat kaikista kamalimpia aikoja, kun ajattelee mielihaluja. Koko ajan tekisi mieli olla jotain jäystämässä. Ehkäpä johtuu siitä, että iltapäivät yleensä pärjäilen patukoilla. Tuntuu siltä, että Cambridge-pirtelöistä saan paremmin täydemmän olon, kuin Nutrilett-patukoista. Pitääpä jossain vaiheessa tutkia, että mistä se johtuu tarkalleen. Samoin päänsärkyä esiintyy joskus siitä syystä, että en ole syönyt. Pirtelöllä ja vedellä särky lakkaa, mutta patukalla ei. Voi tosin johtua myös siitä, että patukka alkaa maistua niin puulta, että ei oikein huvita enää. Pirtelöt juodaan aina vaan nenästä kiinni pitäen, eikä haittaa yhtään :)