Niin. Tämä laihduttaminen on nyt melkein vuoden ollut aktiivisesti tapetilla. Talvella aloitin juoksuharrastuksen ja se on omalaatuisissa on/off merkeissä pyörinyt taustalla koko ajan. Nyt käyn 1-4 kertaa viikossa juoksemassa n. 3-5km pituisia lenkkejä. Yhä hitaasti, mutta jaksan ainakin juosta lähes koko matkan. Ylämäet menevät rennosti kävellen, sillä ylämäissä pääsen vauhdikkaammin kävellen. Heh.

Olen huomannut, että olen sen verran heikko laihduttaja, että en pysty yhtä aikaa panostamaan sekä kunnon kohottamiseen, että ruokavalioon. Vaikka näiden kuuluisi kulkea käsi kädessä, mutta jotenkin, kun ei ole koko elämänsä aikana kiinnittänyt mitään huomiota kumpaankaan ja kumpikin täytyy aloittaa nollasta, en pysty tekemään molempia yhtä aikaa. Täytyy keskittyä vain toiseen kerrallaan. Nyt on tosiaan ollut pitkä kuntoilukausi ja kilot ovat jojoilleet tässä 80-90kilon rajamaastossa.

Rakastan ruokaa. Olen yrittänyt siirtyä takaisin kiinnittämään huomiota ruokavaliooni, mutta se tuntuu hyvin mahdottomalta, sillä ruoka on vain niin hyvää! Katsotaan kuinka syksyllä on käynyt, kun vietän laihdutusretken alkamiseni vuosipäivää. Toisinaan myös mietin, koskahan tähän jatkuvaan alitajuiseen laihduttamiseen kyllästyy.