Voin nyt virallisesti todeta, että kaikki vanhat vaatteeni ("sitten kun olen laiha" -vaatteeni) sopivat nyt kaikki päälleni. Vielä en ole laiha ja jotkut paidat näyttävät vielä vähän tökeröiltä, kun makkaroita on kuitenkin yhä olemassa... Mutta. Olen jälleen saavuttanut yhden laihdutustavoitteeni!! :)
Mieltä parantaa vielä se, että vaikka söinkin eilen mäkkäriruokaa, sain tänään huhkittua itseni hikeen kotia siivotessa ja puhdas koti on aina varsinainen mielen nostattaja. Joulusiivot kun vielä jaksaisi ennen vuodenvaihdetta, niin hyvin menee! :)
Aloin tuossa oikein miettimään, että mitä tavoitteita minulla on nyt oikeastaan edes ollut...

Saavutetut tavoitteet:
Ensimmäinen -10kg
Sehän läks! Vaikeuksien kautta, mutta lähtipä kuitenkin.
"Sitten kun olen laiha" -vaatteet
Noh, tänään huomasin, että kyllähän ne kaikki vain päälle sopii ja suurin osa voidaan siirtää käyttöön vaikka heti!
Liikunnan lisääminen arkeen
Kyllä, tätä on tapahtunut ja ymmärrän myös hyvin sen, että kiireisen syksyn keskellä ei ihan joka kolmas päivä ehdi tehdä, mutta ainakin kerran viikossa. Tuntuu hyvältä!

Saavuttamattomat tavoitteet
Päätavoite: -30kg
Se tullaan saavuttamaan, sillä kohta ollaan jo puolessa välissä matkaa! Rantakuntoon 2013! Se voisi olla yksi tavoitteistani, vaikkakin aika utopistinen. :)
Jouluksi -20kg
Saapi nähdä toteutuuko. Tällä hetkellä virallisesti on mennyt -12kg, mutta aamupaino on -14. Tai periaatteessahan varmasti saman verran, mutta motivoidun, kun saan ajatella aamupainon erikseen. Heh. Katsotaan, kuinka tavoitteeni käy tässä puolentoista kuukauden aikana.
Elämäntapamuutos ruokailunkin suhteen
Ei ole vielä tapahtunut. Vetoan jälleen minut yllättäneeseen kiireeseen ja siihen, etten osannut ennakoida resurssieni riittämättömyyttä. Ruokailu on vielä vähän niin ja näin. Uskon, että kyllä se sieltä lähtee, kunhan saadaan tämä itse laihdutus pois alta ja voin alkaa opettelemaan 5kertaa päivässä 2litraa päivässä -mallia paremmin.

Saavutettuja ja saavuttamattomiakin tavoitteita on varmasti lisää, mutta nämä ovat nyt ne realistisimmat ja tällä hetkellä ajankohtaisimmat. Jatkan matkaani kohti perhoisuutta ja toivon edelleen, etten luovuta jossain vaiheessa, niin kuin jo useasti olen meinannut.