Nyt on sitten saavuttu siihen pisteeseen, että syöminen ei enää huvita. Nälkä ei tule helposti, sen verran on vatsalaukku tuntunut pienentyneen, mutta pirtelöt tökkii taas vaihteeksi niin paljon, että mielummin jätän syömättä. Eilenkin tuli syötyä pirtelö, munakas ja pepsi maxia. Ja paljon vettä.
Ja kylllllä, minä tiedän, että jos tätä jatkaa kauankin ja alkaa sitten syömään normaalisti, niin kaikki tulee kohisten takaisin. On vain niin mukavaa, kun kohta puntarissa näkyy jo numero 85 :) Edes hetken tämän elämän aikana haluaisin olla sen painoinen.
Ketoosista ei ole tässä vaiheessa enää puhettakaan, enemmänkin tasapainoilua kaikenlaisen terveellisen ruuan kanssa. Ja olin, muuten, oikeassa! Menkkojen mentyä ei enää niin tee mieli hyvääkään ja laihduttaminen on helpompaa periaatteessa... Jos minulla olisi pari viikkoa aikaa vain olla ja laihduttaa, niin varmasti lähtisi paino putoamaan ja ruoka maistumaan, mutta päivän aikana ei kertakaikkiaan ole aikaa mihinkään keskittyä. 8.00-23.00 olen koulussa, töissä ja harrastuksissa... Alkaa pikkuhiljaa uuvuttaa.