Kummasti kyllä, vaikka tämä laihdutuskuurini kuri vuotaa kuin seula, en siltikään ole lihonut yhtään. Kiloja vain lähtee lähtemistään tai sitten pyörii hetken siinä paikallaan. Nyt ovat tosiaan jo kasit ensimmäisiä lukuja puntarissa, kun aamulla katsoo :) Tuntuupi todella mukavalta! :)
Ehkäpä suurin syy, miksi muutamana viimepäivänä ei ole tullut kiloja, on juurikin se, että nyt on joka lihas kipeänä ja joka puolella tuntuu sellainen tasainen "olet saanut liikettä" -jomotus. To-La on tullut aika lahjakkaasti vierailtua paikallisten baarien tanssilattioilla ja minuahan ei tanssiminen hävetä. Ja tulos on sen mukaista. Joka kerta tulee hiki ja kuuma, mutta silti sitä jaksaa vain jorata kunnolla. Kyllä vain söin fanipaloja, söin sipsiä, join (tällä kertaa vain yhden) siiderin. Mutta silti on tippunut tasaiseen tahtiin n. 200g päivässä :)
Vielä, kun ehtisi tosiaan käymään siellä uimahallissa tai ihan vain normaalilla lenkillä pari kertaa viikossa, mutta tämäkin sunnuntai on ainoa vapaapäiväni nyt pitkään aikaan. Valitettavaa, mutta totta. Sitäpaitsi uimahallissakin käyminen on minulle aina sellainen rulijanssi. Pitää pakata mukaan kaikki pyyhkeet, shamppoot ja kuivaajat ja sitten raahautua hallille ja maksaa siitä, että pääset uimaan sinne keski-ikäisten ihmisten keskelle. Kuudesta kaistasta kaksi on varattu vesikävelijöille ja loput neljä ovat täynnä pärskijöitä, hitureita ja omaan tahtiini liian nopeita uimareita. Mahtavaa. Pitäisi löytää rohkeus sisältänsä. Heh.
Mutta niin. Laihdutuksen saralla kaikki sekaisin, mutta hyvin :)