Miten tästä kuurista pääsee eroon? Minulla on vieläkin parin viikon pirtelöt olemassa, mutta en todellakaan syö niitä kolmea päivässä. Eli parin viikon pirtelöt kestää n. kuukauden minulla. Tästä cambridgeilystä on tullut tällainen sekoittelukokeilu minulle ja saattaahan olla niin, että se on väärin ja vaarallista, mutta kaikki arvot ovat minulla ok hemoglobiinista maksa-arvoihin. (Tuli pari päivää sitten labrassa mitattua muita toimenpiteitä varten.)
Mitä pitää sanoa ja miten tsemppari reagoi? Hän yritti puhua minut ympäri jo silloin, kun tätinikin lopetti toisella puolella suomea. Saatika nyt, kun itse olisin lopettamassa. Uskon vakaasti, että hyvin useat cambridge tsempparit ovat vain rahanahneita, sillä he oikeasti elävät sillä rahalla, mitä asiakkailtaan saavat. Varmasti itsessänikin muutaman ensimmäisen tsempparivuoden jälkeen tunnistaisin rahanahneuden.
Tuntuu muutenkin hyvin voimattomalta näiden 16tuntisten koulu - ja työpäivien keskellä, kun koti on niin kuin pommin jäljiltä ja nyt, kun olisi aikaa siivota, haluaisi vain ottaa ajan itselleen. Ääh...