Tulin miettineeksi sitä epäreilua asiaa, että hyvin useilla vaatemerkeillä on mallistoissaan koko XS, mutta ei sitten XL:ää ollenkaan. Joillakin XL ja XXL löytyy, mutta hyvin suurella osalla nuorten muotiliikkeissä ei löydy. Perusteena on varmasti se, että on niin pieniä ihmisiä, että S on vain liian iso koko. Mutta samalla tavalla on myös vain niin suuria ihmisiä, että L on liian pieni koko. Missä järki? Alkoi keittää niin paljon, kun löysi ihanan paidan, mutta jäi parista millistä kiinni, etten voinut ostaa. Suututti.
Samalla tavalla kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa push-up rintaliivejä ja tajusin, että minullahan on aivan valtava rintavarustus! :D Jostain kumman syystä liivit lähti mukaan kaupasta. Liekö sitten sen syytä, että koen halua näyttää itseäni hoikemmassa kunnossa :)
Vielä kun pääsisi tästä 89-90kg:n maisemista pyörimästä pienempään suuntaan, niin hyvä olisin. Kerroin myös eilen eräälle porukalle laihduttamisestani, joille en edes meinannut sanoa mitään. Kumma kyllä, he suhtautuivat tähän mennessä kaikista kannustavimmin ja ymmärtäväisimmin. Tuntui tosi hyvältä jälkeenpäin, kun kerroin heille :)
Nyt on talo siistinä ja mietin, että mitähän tässä seuraavaksi keksisi. Todella hyvä päivä ollut. Ennen olen vain ollut niin lihava ja surkea, että en ole oikein halunnut tehdä mitään, mutta nyt on ruvennut energiaa olemaan ihan eri lailla kuin ennen. Ehkäpä siivoan kaapit ja laatikot ja sitten päivälliseksi pirtelö :)