Todella tunnen oloni hukkaantuneeksi kuntoilun parissa. Eilen tein lihaskuntoa kolmisen varttia eli pientä lämmittelyaerobicia ja jumppamatolla kävin läpi keskivartalon ja raajat. En venytellyt, eikä tuntunut edes seuraavana aamuna missään, vaikka tein raskaampia sarjoja, mitä ennen olin tehnyt. Tämä hämmensi. En sitten varmasti tehnyt tarpeeksi enkä kunnolla. Kävinpä siis tänäaamuna kuntosalilla. Seitsemältä ylös ja tunniksi nostelemaan rautaa. Jos nyt ei kohta ala tulla joku paikka kipeäksi, niin alkaa suututtaa. Mutta pitääkö lihasten aina huutaa hoosiannaa, ennen kuin kuntoilu tehoaa? 
En jaksa uskoa siihen mahdollisuuteen, että olisin kuntoillut jo tarpeeksi, että lihakseni alkaisivat tottua liikuntaan, eivätkä näin ollen enää niin paljon kipeytyisikään. Raportoin huomenna lihastilanteestani lisää :)
Nyt on joka tapauksessa yövieraita käymässä vähän kauempaa ja jälleen dieetti ottaa iskua. Pitäisi käydä ulkona syömässä ja olla samalla dieetillä. Nyt kyllä haluaisin jo ihan olla pirtelöruokavaliolla, vaikka ne alkavatkin jo todella oksettaa ja kyllästyttää. Parin viikon päästä pitäisi nähdä motivaatiolaihdutusystävää. Haluan olla hurmaava! Mutta haluan myös syödä hyvää ruokaa. Paha tilanne, todella paha tilanne. Heh.