Välillä motivaatio on ylhäällä, välillä alhaalla. Vaikuttaakohan hormonit asiaan mitenkään? Iltaisin tuntuu aina siltä, että aivan sama, syödään mitä halutaan. Ja päivisin motivaatio on huipussaan. Rasittavaa. Aamulla aina kova morkkis eilisen illan mässäilyistä. Pirtelöä nassuun ja töihin :)
Tuntuu silti aika kivalta, kun lihakset on kipeänä eiliseltä. Voi että, kun olisi viikollakin aikaa ottaa kunnon kuntotuokioita, mutta jos on tunnin taukoja, niin siinä ajassa mielummin lepää kuin rehkii. Harmittaa. Innostuttaa. Ärsyttää. Naurattaa. Olisiko laihduttaminen helpompaa, jos olisin mies?
Kaiken lisäksi paino putoaa, mutta vanhat vaatteeni eivät vieläkään oikein sovi. Mitä?! Miksei?! Krääh.
Pari vuotta sitten otin pienen painonpudotusspurtin ilman puntaria, mutta veikkaisin että n. kolme kiloa lähti. Siihen se homma silloin jäi, mutta sellaisetkin vaatteet sopivat päälle, jotka eivät vieläkään nyt kymmennen kilon jälkeen sovi. Mitä?! Olen varmaankin vain lihonut sen kymmenen kiloa parin vuoden aikana. Minkäs teet. Lisää liikuntaa. Mutta jos nämä paidat ei pian ala sopia, niin mitäs sitten tapahtuu?