Yllättävää kyllä, syömisen kanssa ei ole ollut ongelmia, kun joutuu olemaan töissä ja muutenkin poissa kotoa. Patukoilla hoituu kyllä ihan kaikki mahtavasti. Ainut mikä on nyt meinannut parin päivän aikana jäädä, on tuo veden juominen. Kotona ollut helppoa, kun on kannullinen vettä keskeisellä paikalla ja lasi vieressä, niin tulee äkkiä hörpittyä yli kaksi litraa. Mutta menossa mukana kulkeva vesipullo tuppaa jäämään aina laukun pohjalle. Ja se harmittaa. Tänäänkin korkeintaan 1,5l vettä tullut juotua. Todella harmi kyllä.
Myös jänniä mielihaluja ilmenee jälleen. Tällä kertaa töissä. Työpaikallani on myynnissä irtokarkkeja. Karkit on sijoitettu juuri sillä tavoin, että kassalta ne näkee ilman mitään esteitä ja siinä sitten saat tuijotella niitä kaikki päivät. Ehkäpä niiden karkkien takia se sata kiloa on mennyt nyt rikki parin vuoden aikana nopeasti. Heh :) Mutta tosiaan. Sen verran hullunmyllyksi tämä mielihalu on mennyt, että kun ihmiset pudottelevat karkkeja lattioille, minun tekisi mieli vain napata ne suuhuni. Koska järki sanoo, että jos ne on huonoja asiakkaille tarjottaviksi, niin sitten niitä ei lasketa kaloreiksi. Laihduttajan logiikkaa taas.
Pitäisi varmaan hankkia laihdutuskaveri, joka voisi olla valmis antamaan minulle sätkyn sähkökaulapannalla aina, kun käsi meinaa mennä lähellekään mässyjä...