Ei. Ei vaan millään tule pää kipeäksi tai huono olo. Ei kertakaikkiaan. Periaatteessa ei saisi valittaa, sillä jos ja kun se tulee, se tulee olemaan kamalaa ja kyllähän tämä oma painoni putoaa joka tapauksessa n. 0,5-1kg päivässä.
Eilen olisi kyllä saattanut tulla kolmannen päivän oireet, mutta en antanut niiden tulla. Piti pysyä skarppina koko yö töissä, joten ehkäisin päänsärkyä syömällä yhden keitetyn munan. Vaikka normaalisti en niin piittaa keitetyistä munista... Hyvin sillä kuitenkin pärjäsi. Sen verran myös muutin ruokavaliotani, että iltapalasheikin korvasin nutrilett-patukalla. Se oli helpompi syödä paikan päällä, sillä työillassani ei ollut ruokataukoja. Sheikkaamaan en olisi edes ehtinyt. Harmittaa kyllä sinänsä, että noinkin paljon piti rikkoa dieettiä, mutta mitäpä sitä ei opiskelija työn (ja rahan) eteen tekisi...
Oli kyllä hyvä nutrilett-patukka. Herranen aika, kun suu on kaivannut jotain tekemistä ja vaihtelua minttusuklaapirtelöihin. Aaaaah. Ei se kyllä mikään snickers ollut tietenkään, mutta joka tapauksessa paljon paremman makuinen, mitä itse odotin. Toffeetakin oli millin paksuinen kerros yritetty laittaa. :)
Tällä hetkellä painoni on 96kg. Ei ollenkaan huono kolmessa päivässä. Olisiko huomenna jo 95? Olisiko? 
Motivoitunut Cambridge laihduttaja kuittaa.