Oli huono idea lähteä käveleskelämään ilman aamupalaa. Ei onneksi ole päänsärkyä tai muutekaan huono olo. Nälkä vain meinaa tulla ja hyvä että pääsin portaat ylös enää pienen kävelyreissun jälkeen. Söin toki aamupalan hieman myöhässä, kunhan reissulta palasin, mutta koville otti.
Eniten tässä dieetissä kyllä pistää itseäni oksettamaan nämä ruuat. Tuntuu nykyisellään siltä, että mieluummin olisin nälästä ja särystä huolimatta syömättä koko päivän, kuin avaisin jälleen yhden mömmöpussin. Voiko olla, että olen näin heikkoa tekoa? Urheasti olen kuitenkin nämä viisi päivää niitä mössöjä tukkinut suuhuni, vaikka pahaa tekee ja vatsa menee aina sekaisin. Ruokailuaikojen yhteydessä on kyllä aina aivan kamala olo ennen ja jälkeen ruuan. Se johtuu pelkästään siitä, että jo pelkkä ajatuskin etoo. Muuten on ihan hyvä ja vireä olo :)
Otin nyt pari keittoa kokeiltavakseni... Keitoista en kyllä tykkää muutenkaan hirveästi, mutta suolainen on varmasti hyvää vaihtelua. Jännittävää on nirson elämä. Huomaan kirjoittelevani tänne enemmän nyt, kun on tällaista takkuista tämä laihduttaminen. Pitäisi varmaan vain lähteä ylös, ulos ja lenkille. Mutta toisaalta... Jos 20min käveleskely tuntuu ylivoimaiselta, niin... 
Ehkäpä minulla on vielä paljon totuttelemista jäljellä.